06-30 53 27 01 info@healthyhumanimal.nl

 

NU OOK VERKOOPPUNT VAN KVV!

 

Sinds kort  ben ik verkooppunt van Carnivoer.

Waarom Carnivoer?

Carnivoer is ontwikkeld door dierenartsen met veel expertise op het gebied van voeding. Het bevordert de gezondheid van je dier en houdt deze in optimale conditie.

Carnivoer producten bevatten geen geur- kleur- en smaakstoffen of andere additieven. Het bevat geen granen, zetmeel en het is glutenvrij.

Ik verkoop KVV en de gedroogde snacks.

Momenteel heb ik een klein assortiment KVV met o.a. rund-, kip-, paard-, lam- en eendmix. Voor prijzen en tijden om het op te komen halen kun je mij bellen of mailen.

De snacks zijn van zeer hoge kwaliteit en zachter te maken (in water leggen) als de hond of kat moeite heeft met kauwen.  Een ware traktatie voor je hond of kat.  De voordelen van Carnivoer snacks;

  • Reinigen het gebit
  • Masseren de tanden en kiezen voor een betere doorbloeding van het tandvlees
  • Geven rust aan de knaagbehoefte van uw dier
  • Geven een voldaan gevoel aan uw dier

Naast de snacks verkoop ik ook de fyto supplementen (kruiden) die gemakkelijk door het voer gemengd kunnen worden. Ze zijn geselecteerd op hun natuurlijke werkzame stoffen en hebben een hoge smaakacceptatie voor zowel hond als kat. Samen met jou kijk ik welk supplement past ter ondersteuning van jouw dier.

Tevens kan er op bestelling CarniVoer 2Go geleverd worden, niet bevroren voeding wat handig is voor de vakantie. Geef dit wel ruimschoots op tijd aan i.v.m. levertijd, aangezien ik dit niet op voorraad heb.

 

Dieren

Natuurgeneeskunde voor dieren is een aanvullende geneeswijze die ingezet kan worden bij o.a.; Spijsverteringsklachten, huidproblemen, allergieën, chronische aandoeningen, bewegingsproblemen en gedragsproblemen.

Mensen

In mijn praktijk kunnen ook mensen terecht met rug- /nek- en schouderklachten maar ook voor ontspanning en healing. Door hier de klikken vindt u de behandelmethoden die ik aanbied voor mensen.

Praktijkinformatie

U wilt meer weten over de behandelingen of heeft andere vragen, bijvoorbeeld over de behandelprijzen en de locatie van de behandelingen. Kijkt u hier eens verder. U kunt eventueel uw vraag mailen.