06-30 53 27 01 info@healthyhumanimal.nl

Voedingsadvies

Vanuit de natuurgeneeskundige visie is voeding de belangrijkste basis voor een goede gezondheid. Dit geldt zowel voor mens als dier. Onze lichaamscellen hebben voeding nodig om bouwstoffen aan te maken om zo te kunnen groeien en zich te vermenigvuldigen. Als goede voeding ontbreekt kunnen er ook geen gezonde cellen groeien en dat heeft meteen invloed op onze weerstand wat weer ziekte tot gevolg heeft. 

Dit geldt uiteraard ook voor onze dieren. Tegenwoordig is er een enorme keuze aan voeding voor dieren, wat de consument de mogelijkheid geeft om voeding te kiezen die past bij de portemonnee, gedachtengang en gemak. Maar om tot een goede keuze te komen die meerwaarde geeft aan de gezondheid van het dier is er meer nodig. Gekeken moet worden wat het dier nodig heeft aan voedingsstoffen en of deze voldoende aanwezig zijn in de voeding en of het dier de voedingsstoffen eruit kan halen. Als dit ontbreekt heeft dit meteen gevolgen voor de gezondheid van het dier wat leidt tot lichamelijke- en/ of psychische klachten. Dit kan zich uiten in o.a. huidklachten, allergieën, hyperactiviteit, diarree en braken. 

Bij de keuze van voeding voor je dier is het daarom erg belangrijk om voeding te kiezen waar voldoende voedingsstoffen in zitten die het dier nodig heeft voor een optimale gezondheid.

Dieren

Natuurgeneeskunde voor dieren is een aanvullende geneeswijze die ingezet kan worden bij o.a.; Spijsverteringsklachten, huidproblemen, allergieën, chronische aandoeningen, bewegingsproblemen en gedragsproblemen.

Mensen

In mijn praktijk kunnen ook mensen terecht met rug- /nek- en schouderklachten maar ook voor ontspanning en healing. Door hier de klikken vindt u de behandelmethoden die ik aanbied voor mensen.

Praktijkinformatie

U wilt meer weten over de behandelingen of heeft andere vragen, bijvoorbeeld over de behandelprijzen en de locatie van de behandelingen. Kijkt u hier eens verder. U kunt eventueel uw vraag mailen.