06-30 53 27 01 info@healthyhumanimal.nl

Telepathie met dieren

Telepathie is het overbrengen van gedachten en gevoelens. Dit kan van mens naar mens maar ook van mens naar dier en andersom. Een dier vangt beelden op en zendt ze uit. Alleen wij mensen hebben dat niet altijd in de gaten. Daarom ontstaat er ook verwarring in het zenden van persoon naar dier en vice versa. Wij mensen zeggen het één en denken het ander wat vaak leidt tot verwarring bij het dier.

Door telepathisch contact te leggen, probeer ik inzicht te geven in wat er in je dier omgaat. Er wordt dan vaak duidelijk wat er aan de hand is en waarom je dier bepaald gedrag vertoont. Ook als je dier gezondheidsklachten heeft, kun je vragen waar hij last of pijn heeft. In dit geval kunnen we samen kijken hoe wij de gezondheid van je dier kunnen bevorderen en/ of herstellen op een zo’n natuurlijk mogelijk manier. Dit kan in de vorm van Reiki, Bach Bloesemremedies, voedingsadvies, fytotherapie, massages/ T-Touches of een huisdierenopstelling.

Ik ben geen dierenarts en stel geen diagnoses!

Werkwijze

Het contact maken met je dier doe ik uitsluitend via een foto. Deze stuur je naar mij op met daarbij de vragen die je hebt. Ik laat je dan weten wanneer ik contact ga maken. Zodra ik contact heb gehad met je dier bespreek ik dat met je via telefoon en krijg je naderhand nog een verslag van mij zodat je deze nog rustig na kan lezen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je het contactformulier invullen of mailen naar info@healthyhumanimal.nl

Dieren

Natuurgeneeskunde voor dieren is een aanvullende geneeswijze die ingezet kan worden bij o.a.; Spijsverteringsklachten, huidproblemen, allergieën, chronische aandoeningen, bewegingsproblemen en gedragsproblemen.

Mensen

In mijn praktijk kunnen ook mensen terecht met rug- /nek- en schouderklachten maar ook voor ontspanning en healing. Door hier de klikken vindt u de behandelmethoden die ik aanbied voor mensen.

Praktijkinformatie

U wilt meer weten over de behandelingen of heeft andere vragen, bijvoorbeeld over de behandelprijzen en de locatie van de behandelingen. Kijkt u hier eens verder. U kunt eventueel uw vraag mailen.