06-30 53 27 01 info@healthyhumanimal.nl

Reiki

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Deze energie is rondom ons, alles wat leeft en groeit heeft deze energie nodig om te kunnen bestaan. Middels handoplegging wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam in gang gezet. Door eenvoudig de handen op het lichaam te leggen stroomt Reiki door je heen. De energie gaat daar heen waar het nodig is.  Het helpt zowel de lichamelijke als psychische klachten in balans te brengen. Reiki vermindert pijn, geeft energie, maar ook rust in stressvolle tijden. En ook als er geen reden is, is een Reikibehandeling een cadeautje!

 

Reiki kent twee vormen van behandeling; de contactbehandeling en de afstandsbehandeling.

 

Dieren

Natuurgeneeskunde voor dieren is een aanvullende geneeswijze die ingezet kan worden bij o.a.; Spijsverteringsklachten, huidproblemen, allergieën, chronische aandoeningen, bewegingsproblemen en gedragsproblemen.

Mensen

In mijn praktijk kunnen ook mensen terecht met rug- /nek- en schouderklachten maar ook voor ontspanning en healing. Door hier de klikken vindt u de behandelmethoden die ik aanbied voor mensen.

Praktijkinformatie

U wilt meer weten over de behandelingen of heeft andere vragen, bijvoorbeeld over de behandelprijzen en de locatie van de behandelingen. Kijkt u hier eens verder. U kunt eventueel uw vraag mailen.