06-30 53 27 01 info@healthyhumanimal.nl

Ontspanningsmassage

Een goede massage kan een evenwicht tussen lichaam en geest tot stand brengen . Het activeert het zelf genezend vermogen van het lichaam. Doordat het spanning en stress opheft, stimuleert de doorbloeding en versterkt het afweersysteem. Massage kan blokkades opheffen en bovendien als ondersteuning bij veel ziekten ingezet worden. Ook kan het zelfvertrouwen van u hond verbeteren.

Wilt u meer informatie over deze massagetechniek en wilt u weten of dit geschikt is voor uw hond? Neem dan gerust contact met mij op.

Dieren

Natuurgeneeskunde voor dieren is een aanvullende geneeswijze die ingezet kan worden bij o.a.; Spijsverteringsklachten, huidproblemen, allergie├źn, chronische aandoeningen, bewegingsproblemen en gedragsproblemen.

Mensen

In mijn praktijk kunnen ook mensen terecht met rug- /nek- en schouderklachten maar ook voor ontspanning en healing. Door hier de klikken vindt u de behandelmethoden die ik aanbied voor mensen.

Praktijkinformatie

U wilt meer weten over de behandelingen of heeft andere vragen, bijvoorbeeld over de behandelprijzen en de locatie van de behandelingen. Kijkt u hier eens verder. U kunt eventueel uw vraag mailen.