06-30 53 27 01 info@healthyhumanimal.nl

Fytotherapie

Fytotherapie is het gebruik van kruiden om de gezondheid van mens en dier te bevorderen en te behouden. Het is een therapie die al eeuwenlang toegepast wordt en ook voor de toekomst van belang kan zijn. Het gebruik van geneesmiddelen die afkomstig zijn van planten, is zo oud als de mensheid. Kruiden worden al duizenden jaren gebruikt om mensen en dieren te behandelen en te genezen, zowel preventief als curatief. Het toepassen van kruiden gebeurt wereldwijd en is bij vrijwel alle volkeren bekend. Soms wordt dezelfde plant in verschillende gebieden gebruikt voor andere klachten en soms juist in verschillende gebieden voor dezelfde klacht.

Dieren

Natuurgeneeskunde voor dieren is een aanvullende geneeswijze die ingezet kan worden bij o.a.; Spijsverteringsklachten, huidproblemen, allergie├źn, chronische aandoeningen, bewegingsproblemen en gedragsproblemen.

Mensen

In mijn praktijk kunnen ook mensen terecht met rug- /nek- en schouderklachten maar ook voor ontspanning en healing. Door hier de klikken vindt u de behandelmethoden die ik aanbied voor mensen.

Praktijkinformatie

U wilt meer weten over de behandelingen of heeft andere vragen, bijvoorbeeld over de behandelprijzen en de locatie van de behandelingen. Kijkt u hier eens verder. U kunt eventueel uw vraag mailen.