06-30 53 27 01 info@healthyhumanimal.nl

Behandelingen bij dieren

Als je dier ziek is raadpleeg je natuurlijk eerst de dierenarts. De dierenarts kan een diagnose stellen wat je dier mankeert en behandelen. Reguliere middelen werken prima bij acute klachten zodat je dier zich snel weer beter voelt. Maar als blijkt dat de klachten chronisch zijn wordt er vaak langdurig medicijngebruik voorgeschreven, middelen die belastend zijn voor het lichaam en bijwerkingen vertonen. Veel diereigenaren schrikken hiervan en willen weten wat de oorzaak is en of er wat aan te doen is. In dat geval kan er gekeken worden of het dier gebaat is bij een middel uit de natuurgeneeskunde. 

Natuurgeneeskunde richt zich op processen die het lichaam uit balans brengen. Een ziekte is altijd een symptoom van disbalans in het lichaam. Middelen die vanuit de natuurgeneeskunde ingezet worden, bestrijden niet het symptoom maar ondersteunen en stimuleren het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Behandelingen

Om de behandelmethoden te bekijken klik op de afbeeldingen. Heeft u vragen, neem dan contact met mij op.

Dieren

Natuurgeneeskunde voor dieren is een aanvullende geneeswijze die ingezet kan worden bij o.a.; Spijsverteringsklachten, huidproblemen, allergieën, chronische aandoeningen, bewegingsproblemen en gedragsproblemen.

Mensen

In mijn praktijk kunnen ook mensen terecht met rug- /nek- en schouderklachten maar ook voor ontspanning en healing. Door hier de klikken vindt u de behandelmethoden die ik aanbied voor mensen.

Praktijkinformatie

U wilt meer weten over de behandelingen of heeft andere vragen, bijvoorbeeld over de behandelprijzen en de locatie van de behandelingen. Kijkt u hier eens verder. U kunt eventueel uw vraag mailen.